dimarts, 11 de desembre del 2007

Propostes per a la sessió de demà

Bona nit, amics i amigues de l'IES E. Merello,
Confie que haureu tingut uns dies per a descansar i que vos trobareu amb ganes de continuar descobrint noves funcionalitats internàutiques per a treballar a les vostres classes.
L'altre dia vam provar a crear col·laborativament un text amb el GoogleDocs. El desenvolupament de la sessió va ser, com el propi text, un poc caòtic per la complexitat de la
tasca. L'important era que veiérem aquesta utilitat en funcionament i comprovàrem que realment és útil. El resultat final no és un text acabat i ben conformat perquè no podia ser-ho amb el procediment que havíem triat, però ja us féreu una idea del que es pot fer amb alguns col·laboradors menys, o amb menys col·laboradors editant simultàniament.
Per a la sessió de demà us hem preparat dues cosetes, no massa difícils, però que serviran, la primera, per a donar vida i un poc de dinamisme al vostres blocs. Farem un link roll per al nostre web a partir d'una col·leció de marcadors socials que haurem creat amb del.icio.us. Per a més informació, visiteu el tutorial que hem publicat a Bloc is bloc.
La segona activitat de demà servirà per a crear-nos una pàgina d'inici sindicada amb iGoogle. Aquesta activitat és fàcil de dur a l'aula i se li pot traure un bon partit per a gestionar els continguts dels vostres alumnes i els del vostres propis. També hi ha un tutorial, si seguiu l'enllaç anterior.
Salut i fins demà.